22 d’abr. 2020

TINA i TIN

Hola de nou!!!! Ja tornem a estar ací.
Els que us heu connectat ja amb mi on-line, ja sabeu de què va l'activitat setmanal. Però per als que encara no ho heu fet, explicarem un poc el que anem a fer.

Esta setmana començarem amb la primera activitat, la cançó TINA i TIN, que es tracta d'una cançó personalitzada amb el vostre nom (o de qui vosaltres vulgueu). Heu d'estudiar-la durant la setmana, per a quan ens connectem altra vegada on-line, fer una súper actuació a tots els companys i companyes. Els papis i mamis també podeu participar.

Ací us deixe la primera activitats "Tina i Tin".



La segona activitat consisteix en aprendre les FAMÍLIES d'INSTRUMENTS. Recordeu que tenim la família de corda (que vam veure un vídeo la primera setmana), la de vent i la de percussió.
Hui anem a repassar la família de corda: https://www.youtube.com/watch?v=Ieuxuvo3wF0 i a aprendre la famíla de vent: https://www.youtube.com/watch?v=iPvl8BuF_xQ
Un altre dia farem els de la família de percussió, que són els que mes us agraden (o almenys a classe sí).

La tercera activitat es diu "XOCOLATE" i es tracta de fer el ritme que ens marca la cançoneta amb el nostre propi cos. Mireu, la cançoneta la cantarem així:

XOCO - XOCO - LA - LA
XOCO - XOCO - TE - TE
XOCO - LA - XOCO - TE
XOCO - LA - TE

Us deixe un vídeo per a que vegeu com ho hem fet en ma casa. Ho podeu fer més lent o més ràpid, però cal practicar-ho molt, eh? El proper dia que ens connectem us preguntaré què tal ha anat.



Ens veiem en res. Espere que us hagen agradat les activitats d'aquesta setmana.
Abraçades musicals per a tots,
Cris










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada