22 d’abr. 2020

PROPOSTA 3

Hola de nou!

Com han anat les vacances de Pasqua? Espere que, dintre del que cap, hagueu pogut desconnectar i gaudir d'aquests dies amb la família. Tal i com hem establert, demà dijous a les 18:30 ens connectarem. Vos enviaré un enllaç a la videotrucada. Tinc ganes de vore-vos, i vosaltres??
Propose que per a la videotrucada de demà es prepareu alguna cançó (ja siga cantant o amb el vostre instrument). Així podem fer un concert per a tots els nostres companys!!

Bé, com vos vaig comentar, hui adjunte la solució del dictat rítmic de l'última setmana. He rebut moltes respostes per part vostra, ho haveu fet genial!!

D'altra banda, vos adjunte una nova activitat. Aquesta vegada són dues fitxes virtuals.

Es poden fer mitjançant mòvil, tableta o ordinador. Però en cas d'utilitzar ordinador, és convenient utilitzar el navegador Google Chrome per a que es puguen escoltar els àudios.

COM ES REALITZEN?
Haureu d'accedir a elles mitjançant els següents enllaços. Un cop realitzades les activitats haureu de clicar l'opció "TERMINADO" que apareix baix del tot i "ENVIAR MIS RESPIESTAS A MI PROFESORA" i emplenar les següents dades:



ACTIVITAT 1https://es.liveworksheets.com/ch159413ol

En aquesta activitat recordarem:

  1. El nom de les notes i la seua escritura al pentagrama.
  2. El nom de les figures rítmiques (sel.leccionar en el desplegable l'opció correcta)
  3. Introduirem continguts de teoria musical (marcar la casella vertader o fals)


ACTIVITAT 2https://es.liveworksheets.com/cx235193zs

En aquesta activitat tenim 8 fragments rítmics que es corresponen amb els 8 àudios. Haurem d'escoltar els àudios i escriure al costat de cada rítme el número de l'àudio que li correspon.


Finalment, ací teniu la solució del dictat rítimic de la setmana passada.


Molts besets, i ja sabeu, qualsevol dubte podeu consultar-me: mam.juliaesteve@gmail.com
 Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada