28 d’abr. 2020

HARRY POTTER

Hola de nou! Ja ha passat una altra setmana. Com esteu?

Comencem la sessió d'aquesta setmana amb una activitat de percussió corporal. Les tres activitats van a ser rítmiques.

En el següent enllaç trobareu un musicograma de Harry Potter on vos indica quina part del cos heu de fer sonar. Podeu provar a fer-lo directament o, si vos pareix que va molt ràpid, podeu veure'l algunes vegades i anar provant. Ja voreu com vos agrada.



A continuació, anem a fer un altra activitat per a practicar les negres, les corxeres i les semicorxeres però amb animalets (paregut de com ho fem a classe). Vos ho explique tot en aquest vídeo per a que no tingueu dubtes.



Ací teniu les fitxes per a poder fer l'activitat. Recordeu, heu d'inventar la vostra activitat. Podeu retallar els animals que vos he posat i canviar-los d'ordre, o si voleu, inventar-ne vosaltres de nous. Això sí, han de ser animals de 4 (semicorxeres), 2 (corxeres) i 1 síl·labes (negres).


Quan m'envieu l'activitat recordeu adjuntar amb el vídeo una foto de la fitxa, d'acord?
Segur que ho feu genial!


I per a finalitzar la sessió d'avui anem a practicar l'audició. En aquest vídeo podeu adivinar quin patró rítmic sona. Seguiu les instruccions i segur que vos surt súper bé.




Bé, fins ací les activitats de la setmana. Recordeu que si teniu qualsevol dubte em podeu enviar un mail a mam.cristinaflores@gmail.com

Abraçades musicals,
Cris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada