3 de juny 2020

ELS ANIMALS (Part 3 - I3) + ACTUACIÓ FINAL

Bona vesprada als meus xics i xiques.....!!!!!!
Espere que estigueu genial i que tot vaja molt bé. Mireu, esta setmana tenim moltes cosetes per a fer i cal preparar una activitat per a la propera setmana que ens connectem, i que també és l'última classe que tindrem este curs. La bona notícia és que ja quasi venen les vacances, jejeje.

Anem per parts, us explique l'activitat que farem la propera setmana. Es tracta de preparar una súper actuació des de casa d'una cançoneta que hagem treballat a classe o a casa durant este temps de confinament: amb decorat, escenari, presentació, vestuari, maquillatge, perruqueria.....el que vosaltres vulgueu. Teniu tota la setmana per a pensar sobre com ho voleu fer i per assajar.
Teniu dos opcions: podeu fer l'actuació en directe en el moment de la connexió o podeu enviar-me-la prèviament per a que jo la compartisca des de la meua pantalla amb tots vosaltres.

Per a final de curs compartirem en aquest blog un xicotet resum de les classes d'iniciacions durant el confinament. Per això, qui vulga participar que m'envie igualment el vídeo de l'actuació encara que vulga fer-lo en directe. Si teniu dubtes m'ho pregunteu.

Recordeu les cançons que hem treballat durant el curs:

A CLASSE:
- Hola, hola.
- El Camió.
- Jo sóc un artista.
- El cuc poruc.
- Rei del silenci.

A CASA:
- John Brown.
- Estrellita.
- Tina i Tin.
- Diuen que (els animals).



I ara anem a començar la sessió d'aquesta setmana:
Activitat 1: Si recordeu, fa poc vam treballat el fort i el piano (fluix), i ara anem a repassar el ràpid i lent (ja sabeu que estes coses les treballem a classe també, per tant ho podeu treballar també d'altres formes). He utilitzat la mateixa cançó que vam fer el fot i piano per a que vegeu la diferència.

https://drive.google.com/file/d/18WQo8Kpw3NKfBNL3akCHPDkBHyB9-ZND/view



Activitat 2: imitació de ritmes. Nosaltres hem utilitzat la cançó "Letkiss" però podeu utilitzar qualsevol altra. Hem utilitzat bous perquè a molts d'este curs vos agraden, però podeu agafar qualsevol animalet que tingueu a casa, inclus cotxes si voleu. El que més vos agrade.

https://drive.google.com/file/d/13mFaot9F4gG26ItuNPKRi4bzk9TBPDaK/view

Bé, crec que teniu molta feina per davant, així que ànim i a la feina. Espere els vostres vídeos per a veure com feu les activitats, recordeu enviar-me'ls.
Fins la propera setmana que ja ens veurem altra vegada.
Abraçades musicals per a tots i totes.
Cris


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada