3 de juny 2020

ACTUACIÓ FI DE CURS

Bona vesprada alumnes!!!!!!
Espere que estigueu genial i que tot vaja molt bé. Mireu, esta setmana cal preparar una activitat per a la propera setmana que ens connectem, i que també és l'última classe que tindrem este curs. La bona notícia és que ja quasi venen les vacances, jejeje.

Us explique de què va l'activitat. Es tracta de preparar una súper actuació des de casa, d'una cançó que a vosaltres us agrades, que hagem treballat a classe o a casa durant este temps de confinament: amb decorat, escenari, presentació, vestuari, maquillatge, perruqueria.....el que vosaltres vulgueu. Teniu tota la setmana per a pensar sobre com ho voleu fer i per assajar.
Teniu dos opcions: podeu fer l'actuació en directe en el moment de la connexió o podeu enviar-me-la prèviament per a que jo la compartisca des de la meua pantalla amb tots vosaltres.

Per a final de curs compartirem en aquest blog un xicotet resum de les classes d'iniciacions durant el confinament. Per això, qui vulga participar que m'envie igualment el vídeo de l'actuació encara que vulga fer-lo en directe. Si teniu dubtes m'ho pregunteu.


Com sols amb això ja teniu molt a practicar, sols us deixe l'enllaç de l'activitat rítmica de Mario Bross que vos vaig comentar per a que feu a casa.
https://www.youtube.com/watch?v=ZdATT7rO5BQ


Ens veiem la propera setmana,
abraçades musicals,
Cris


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada