6 de maig 2020

VA DE RITMES

Hola de nou!!!

Ací vos deixe les activitats d'esta setmana. Començarem amb un joc de percussió corporal on hem de seguir les instruccions de la pantalla, i el tempo de la música va variant, i ha vegades que és lent i hi ha vegades que ràpid. Ho heu de practicar moltes vegades per a poder fer-ho ràpid. Us deixe l'enllaç per a que el pugueu fer.

https://www.youtube.com/watch?v=zkgYMgMN9_U

En la següent activitat rítmica hem participat 3 persones i hem utilitzat 3 gots de plàstic dur (que fagen so). Necessitem molta atenció i concentració.
L'àudio que he posat és Galician Carol, però vosaltres podeu utilitzar la cançoneta que vulgueu. Si necessiteu més lent o voleu més ràpid podeu fer la vostra proposta.





I finalment anem a tocar algun instrument de percussió. Podem utilitzar algun que tingueu a casa, un paelló amb una cullera de fusta, el que vulgueu. També ho podeu fer tocant una nota del vostre instrument. Del que estracta és que respecteu exactament la DURACIÓ de les notes. Segui le instruccions del vídeo i no tindreu cap problema. Ànim que poder fer-ho genial!

https://aprendomusica.com/const2/42entrenritmo1/game.html

Recordeu que em podeu enviar vídeos o fotografies al meu correu electrònic o penjar-lo a la vostra carpeta de l'espai personal.
Fins la propera setmana,
abraçades musicals,
Cris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada