16 de maig 2020

Sessió 6. Va de ritmes

Hola a tots, ací us deixe les activitats que hem fet esta setmana en la connexió.
He de dir-vos que m'han agradat molt les vostres actuacions de Tina i Tin, i que els que no l'heu volgut fer, em podeu enviar el vostre vídeo per privat per a que us veja.


Estes són les fitxes de l'activitat rítmica que hem treballat, recordeu que podeu treballar en l'ordre que està o retallar els aliments i ordenar-los com vosaltres vulgueu. Si us agrada més el que vam fer en animals, també el podeu fer. Del que es tracta és de que practiqueu molt els ritmes.


Recordeu que heu de fer-lo lent i ràpid, i que xocolate ho hem de dir més ràpid que fresa o que pa. 








Us deixe també un vídeo per a que feu també esta activitat i treballem els ritmes d'una altra manera. He aprofitat els cors que vam preparar per a l'activitat "Estrellita", però si no els teniu no passa res, podeu utilitzar fulls de colos, cartolines....o el que tingueu per casa. La qüestió és que ens imitem d'uns als altres. Podeu provar imitant vosaltres primer i després que us imite l'altra persona amb la que feu l'exercici. 
La cançó que he utilitzat és la mateixa que la que vaig utilitzar per a l'activitat de fort i fluix de la setmana anterior, però podeu utilitzar qualsevol altra.




Recordeu que ens tornem a connectar en vindre de vacances, podeu anar estudiant bé la cançoneta dels animals que em treballat estes darreres setmanes i la cantarem tots junts el dia que ens connectem, vos pareix?

Un beset molt fort per a tots i gràcies per ser tant especials. Descanseu estos dies.
Abraçades musicals,
Cris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada